Metin2BM vs Metin2Gen
+4
DiM4cK
See ;x
Florin
[GA]Shuringun
8 participanți
Metin2BM :: Diverse :: Discutii Generale
Pagina 1 din 1
Metin2BM vs Metin2Gen
Metin2Gen este deschis de 3 luni
Metin2BM este deschis de 3 saptamani.... sa vedem rezultatele si cine prospera
Metin2BM este deschis de 3 saptamani.... sa vedem rezultatele si cine prospera
[GA]Shuringun- Administrator
Puncte : 118
Data de inscriere : 11/01/2011
Metin2BM vs Metin2Gen
Clar Metin2BM mai bun:) ala deschis de 3 luni si are abia 4 shopuri iar noi si la 24:00 avem cel putin 10 (scz dak nu am scris bine:)
Florin- Mesaje : 4
Puncte : 3
Data de inscriere : 28/01/2011
Re: Metin2BM vs Metin2Gen
LoL pe gen abia cresti ... este mult mai tare metin2bm
DiM4cK- Mesaje : 34
Puncte : 39
Data de inscriere : 13/01/2011
Varsta : 29
Localizare : Craiova
mult mai tare metin2bm cresti bine si acu is vreo 15 shopuri in fiecare zi si multi playeri
METIN2 GEN SA INCHIS
Vulcano- Mesaje : 12
Puncte : 18
Data de inscriere : 19/02/2011
l-a inchis DSL-u ) cik deschide altu :-?? asa imi zicea pe mess
MeTeoR- Mesaje : 242
Puncte : 238
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 33
Localizare : Constanta :D
Metin2 Gen a fost un server destul de prosper la inceput...Pana au dat rr la caractere.Am vazut cu ochii mei cum jumatate de server s-a lasat atunci...Dupa,au adus un GM total lipsit de experienta:pe asa numitul Tedu.Daca Tedu stia sa joace,serverul nu ar fii avut atatea erori. Respectivul moda playeri...iar de cei mai "tupeisti" isi batea joc. ^^ Mie,ca exemplu,mi-a schimbat parola si mi-a luat toate itemele dp cont. ^^ Am ajuns la concluzia ca acest Tedu stie mai putin Metin decat stiu eu franceza. =))
In fine,nici nu se compara Metin2 Gen cu Metin2 BM. Aici aveti un staff care va asculta,va ajuta cu problemele voastre...Degeaba comentati ca se intampla sa va ia tare. Inseamna ca n-ati fost pe Gen sa vedeti cum e...Ca din 12 GM-i,cati aveau,doar [GM]Boo raspundea la pm-uri,facea eventuri...Parerea mea e ca aici aveti mult mai multe avantaje.
In fine,nici nu se compara Metin2 Gen cu Metin2 BM. Aici aveti un staff care va asculta,va ajuta cu problemele voastre...Degeaba comentati ca se intampla sa va ia tare. Inseamna ca n-ati fost pe Gen sa vedeti cum e...Ca din 12 GM-i,cati aveau,doar [GM]Boo raspundea la pm-uri,facea eventuri...Parerea mea e ca aici aveti mult mai multe avantaje.
[MOD]Rachel- Mesaje : 353
Puncte : 357
Data de inscriere : 14/01/2011
Localizare : Spania
Metin2BM :: Diverse :: Discutii Generale
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum